All-in bebloeming | Zomer & winter

Wij bieden u een all-in formule voor het opkweken van uw bloemelementen met bloemen en planten. Onze kwekerij zorgt niet enkele voor het opkweken maar ook voor het opleveren en plaatsen van de elementen. Bijgevoegd kan u ervoor kiezen het onderhoud door ons te laten uitvoeren, hierbij komt dat u garantie krijgt op al uw bloemen en planten.

Ook voor winterbeplantingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gemeente/bedrijf een heel jaar lang vol bloemenpracht staat.

Opkweek

In onze serres kweken wij onze eenjarige planten volledig zelf. Rond de periode februari-maart worden de stekken ingeplant in de verschillende bloemelementen en worden ze opgekweekt tot mooie,kleurrijke en sterke planten.

Levering

Vanuit onze serres in Maaseik worden alle bloemelementen geleverd op de desbetreffende locaties. Ook het transport hebben wij volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen afspraken nauwkeurig worden opgevolgd. Indien gewenst hangen wij de manden, piramides, bloempotten,... en andere elementen op de door u uitgekozen locaties. De ideale periode hiervoor ligt rond half/eind mei. Wij houden hierbij steeds rekening met de weersomstandigheden zoals vriezen.

 

Onderhoud/garantie

Bij het onderhoud maken wij gebruik van een gietwagen. Deze gietwagens zijn voorzien van al het nodige materiaal om optimaal te kunnen gieten. 

Bij iedere voeding wordt er voeding voorzien en eventueel gereageerd tegen mogelijke zietkes, rekening houdend met de Europese en Belgische wetgeving op het gerbuik van pesticiden.

15% van het totaal aantal geleverde producten wordt steeds in reserve gehouden in onze serre. Bij verdorring, ziektes of eventuele vandalisme worden de gehuurde elementen vervangen vanuit beschikbare reserves.

Extra service

Indient u verkiest om de bloemelementen zelf te onderhouden met uw eigen groendienst kunt er steeds voor kiezen om de teeltbegeleiding door ons te laten uitvoeren. Hierbij komt tweemaal per seizoen een specialist van ons langs om een staal te nemen van de potgrond en om de planten te inspecteren.

In samenwerking met een onafhankelijk labo, bezorgen wij u dan de analyse en tips ivm de verdere bemesting of gietbeurten.

Wij zijn absoluut niet verbonden aan bepaalde merken van meststoffen en geven u steeds de beste oplossingen.