Bloemen & planten - Lavendel - Potgronden

Bloemen en planten - Eenjarige en vaste planten

Onze kwekerij biedt u een gamma van meer dan 2000 verschillende soorten en kleuren eenjarige planten. Wij staan voor een uitmuntende kwaliteit en garanderen een bloemenpracht! Onze standaard catalogus kan u op deze pagina downloaden. 

Indien u onze volledige cataloog digitaal of per post wilt ontvangen, mag u altijd contact met ons opnemen. 

Indien u klant bent bij  Belle Fleur - Plantenkwekerij Sint-Jansberg zijn transport en advies steeds GRATIS.

Wij zijn onder meer vaste leverancier van de gemeentes: Eupen, Zaventem, Maaseik, Dilsen-Stokkem, Bree, Kinrooi, Bocholt, Hamont-Achel,...

Lavandula - Lamorosia
Aroma | Color | Emotion

Als trotse partner van Lamorosia kunnen wij u maar liefst 15 diverse kleuren aanbieden in het Lamorosia gamma. Lamorosia is een nieuwe generatie binnen de Lavendel die aanzienlijke meerwaarde biedt. Zo is de kleur en geur intenser, is de bloei feller en langer en is deze lavendel enorm geschikt voor bloemen en bijen tuinen. 

Naast Lamorosia bieden wij nu nog meer dan 25 andere verschillende soorten lavendel. Als specialist in Lavendel kan u bij ons terecht voor het nodige advies. Interesse in onze Lavendel? Vraag HIER onze Lavendel cataloog aan.

Potgronden

Onze kwekerij werkt uitsluitende met de beste producten. Van stek tot grond tot voeding wordt alles gewikt en gewogen. Er worden steeds diverse testen uitgevoerd om zo te bekomen tot het beste resultaat.

Wij werken voor ieder plant met een aangepaste potgrond zodat de planten onze kwekerij optimaal verlaten.

Indien u graag potgrond advies hebt mag u ons steeds contacteren en helpen wij u graag verder. Indien gewenst kunnen wij u zelfs bijstaan bij uw keuze / het laten mixen van uw samenstelling.